Pilsen i generell tegning med Lokomotiv Moskva

spillere Pilsen i prøve for den nye sesongen uhrál målløse kamp med Lokomotiv Moskva. Mot den sjette enhet av den russiske ligaen, selv om de var mer aktive lag, men hadde problemer med å skape sjanser. Onsdag han returnerer fra en østerriksk treningsleir og hjem for en uke nå venter inngang til tredje kvalifiseringsrunde til Champions League.

Den nye treneren for Pilsen Roman Pivarník innsats i øvingslokalet for god støtte fra forrige sesong. Viktoria Selv om spillet hadde overtaket og styrte spillet oftere, men for det meste sammen i midten. Runde kamp mot rivalen fast defensiv lokomotiv kontrollert av den kroatiske representant Corluka vanskelig å håndheve.Tvert imot, de ristet noen Muscovites farlige bruddene, men keeper Kozáčik takle.

Etter endringen av sidene og endre spillet Pilsen tross alt satt i gang, men ikke så mye mål kom. Krmenčík, som erstattet laber Duris, den beste muligheten til å få ballen i mål da han kolliderte leder for en av forsvarerne sammen. Har sviktet Kovarik, som blir skutt fra et frispark fra langt borte overrasket keeper, men ballen mellom tre poler gikk utenfor.

«Den første halvdelen vi spilte mot vinden, som var svært vanskelig. Motstanderen for oss og vi fant vi hadde problemer sparke. i andre er situasjonen snudd, vi spilte med vinden og skam at jan Kovarik eller Michal Ďuriš ikke slå sine sjanser. Men det viktigste er at vi neinkasovali.Totalt, tror jeg vi matche mestret, « sa representanten stopperen Roman Hubník. » fotball, men i kveld manglet bedre vær, spillet ville ha vært på begge sider bedre. « sa han.

Plzen før treningsleir i Østerrike uhrála trekke 1: 1 med Düsseldorf og vinn en. 0 i løpet Başakşehir i forberedelse forble ubeseiret i de to siste kampene holde buret rent på den andre siden, men i Østerrike han led av angrepet og tre. kampene ga bare to mål.

«jeg er glad vi klarte leirene. Men vi må jobbe mye i uken nå. På onsdag, etter retur til hvile spillere, så vi beveger oss på en fast ukentlig pre-match rytme, for å være riktig innstilt for tredje innledende runde. La oss si noe til motstanderen, hva og hvordan å spille.Og vi skal håndtere sprengstoff, akselerere, gambling, «sa Pivarník-trener.