Hvorfor odds på NordicBet?

Hvorfor odds på NordicBet?
NordicBet har i mange år vært en av de danske favoritt online bookmakere, som gjenspeiler risikofritt kampanjer for å sportsbetterne. Som navnet antyder NordicBet basert i Norden, som er tydelig når du ser på sine sjanser. De har dermed mange spesialspill på skandinaviske hendelser og de dekker slike overføringer, TV-programmer og politiske valg nære. Siden NordicBet har en dansk lisens, er alle gevinster 100% skattefrie.

NordicBet tilbyr nye kunder en velkomstbonus på 100% opp til 2.000 kroner. Dette kan aktiveres fra både PC, mobil eller nettbrett, og dermed alle nye kunder sikret en god start på bookmaker.

Bookmakeren er også kjent for sine hyppige kampanjer. NordicBet pampers nemlig sine kunder med sterke kampanjer som spenner fra gratis spill til muligheten til å vinne flotte reiser.

Alle nye kunder hos NordicBet kan tjene 100% opp til $ 2000 i bonus på deres første innskudd. Det vil si at bookmakeren dobler det første innskuddet med opp til 2.000 kroner. Du må sette inn $ 100 som et minimum for å aktivere bonusen.

Hvis du betaler $ 100, får du 200 kroner å spille for. Pengene vil være tilgjengelige i kontoen umiddelbart, og du bør ikke vente på noe før du kan begynne å spille.

Du kan få en Nordicbet-bonus ved å gå til nettstedet nordicbet norge og registrere deg for det